Sojamarineret tun

Samlet tid 25 min.
25 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
300 g
tunfilet (sashimi-kvalitet)
2 spsk.
olivenolie
1 
lime
Friskkværnet peber
1 
lille chili (kan udelades)
1 
skoleagurk
2 
radiser
 ¼ 
kinaradise
Frisk dild

Fremgangsmåde

Step 1

Skær tunfileten i tern á ca. 1 x 1 cm. Rør olivenolie, sojasauce, 1 spsk. limesaft, revet skal af en halv lime, peber og finthakket chili sammen. Vend tunen heri. Flæk skoleagurken, fjern kernerne og skær den i tynde skiver. Vend agurkeskiverne sammen med tunen og lad det marinere i 15 minutter.

Step 2

Skær radiser og kinaradise i tynde skiver eller i spiraler. Læg dem i isvand for at gøre dem sprøde. Dræn dem for vand inden servering. 

Step 3

Anret tun og agurk i 4 skåle og fordel marinaden herover. Placer radiserne sammen med tunen og top med en smule frisk dild.

Opskrifts-ID: 995

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær tunfileten i tern á ca. 1 x 1 cm. Rør olivenolie, sojasauce, 1 spsk. limesaft, revet skal af en halv lime, peber og finthakket chili sammen. Vend tunen heri. Flæk skoleagurken, fjern kernerne og skær den i tynde skiver. Vend agurkeskiverne sammen med tunen og lad det marinere i 15 minutter.

Skær radiser og kinaradise i tynde skiver eller i spiraler. Læg dem i isvand for at gøre dem sprøde. Dræn dem for vand inden servering. 

Anret tun og agurk i 4 skåle og fordel marinaden herover. Placer radiserne sammen med tunen og top med en smule frisk dild.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.