Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager
Søg
Filter
Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager
Bookmark
16 af 244

Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager

Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager
Samlet tid 60 min.
Tilberedningstid: 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1943 kJ / 464 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 store eller 4 små søde kartofler (ca. 970 g)
  • 360 g tofu naturel
  • 6 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade
  • 160 g champignon
  • 2 tsk. smør
  • 60 g frisk spinat
  • Ca. 160 g cherrytomater

Forberedelse

  1. Skær de søde kartofler i halve på langs. Skær ridser i hver del. Sæt dem i en ovn, der er forvarmet til 190 grader celsius, og bag dem, indtil de er møre (ca. 30-45 minutter).
  2. Skær tofuen i tern, læg disse i en glasskål og tilsæt Ponzu. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.
  3. Skær i mellemtiden de større champignon i tern og de mindre champignon i halve, og steg dem i smør, indtil de bliver gyldne. Krydr retten med salt.
  4. Skær cherrytomaterne i halve.
  5. Varm olivenolien op i en stegepande og steg den marinerede tofu.
  6. Udhul midten af den bagte søde kartoffel, tilsæt den til stegepanden med tofuen og bland det hele sammen Tilsæt spinatblade og champignon, og steg det hele sammen i et par minutter.
  7. Fyld de tidligere udhulede søde kartofler og pynt dem med cherrytomater.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 60 min.
Tilberedningstid: 60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1943 kJ / 464 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 store eller 4 små søde kartofler (ca. 970 g)
  • 360 g tofu naturel
  • 6 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade
  • 160 g champignon
  • 2 tsk. smør
  • 60 g frisk spinat
  • Ca. 160 g cherrytomater