
16 af 244
Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager

Samlet tid
60 min.
Tilberedningstid:
60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1943 kJ / 464 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 store eller 4 små søde kartofler (ca. 970 g)
- 360 g tofu naturel
- 6 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade
- 160 g champignon
- 2 tsk. smør
- 60 g frisk spinat
- Ca. 160 g cherrytomater
Forberedelse
- Skær de søde kartofler i halve på langs. Skær ridser i hver del. Sæt dem i en ovn, der er forvarmet til 190 grader celsius, og bag dem, indtil de er møre (ca. 30-45 minutter).
- Skær tofuen i tern, læg disse i en glasskål og tilsæt Ponzu. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Skær i mellemtiden de større champignon i tern og de mindre champignon i halve, og steg dem i smør, indtil de bliver gyldne. Krydr retten med salt.
- Skær cherrytomaterne i halve.
- Varm olivenolien op i en stegepande og steg den marinerede tofu.
- Udhul midten af den bagte søde kartoffel, tilsæt den til stegepanden med tofuen og bland det hele sammen Tilsæt spinatblade og champignon, og steg det hele sammen i et par minutter.
- Fyld de tidligere udhulede søde kartofler og pynt dem med cherrytomater.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
60 min.
Tilberedningstid:
60 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1943 kJ / 464 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 store eller 4 små søde kartofler (ca. 970 g)
- 360 g tofu naturel
- 6 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade
- 160 g champignon
- 2 tsk. smør
- 60 g frisk spinat
- Ca. 160 g cherrytomater