Søg
Filter
Skaldyr fra wokken
Bookmark
7 af 44

Skaldyr fra wokken

Hurtig skaldyrswok fra grill med rejer og blæksprutter Hurtig skaldyrswok med fine rejer og blæksprutter i asiatisk stil. Lær med KIKKOMAN, hvordan man porcherer blæksprutter optimalt og blot tilbereder denne raffinerede wok-ret på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce.

Skaldyr fra wokken
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 962 kJ / 230 kcal
Fedt: 4 g
Protein: 38 g
Kulhydrat: 6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g blæksprutteringe
  • 500 g kæmperejer uden hoved og tarme, pillet
  • 500 g grønne asparges
  • ½ bundt forårsløg
  • 3 spsk. jordnøddeolie
  • ½ mild chilifrugt, fint snittet
  • lidt flydende honning
  • friskkværnet peber
  • 8 spsk. KIKKOMAN sojasauce (også mere alt efter smag)

Forberedelse

  1. Blæksprutten skæres i brede ringe og rejerne halveres på langs. Aspargesene vaskes, enderne skæres af, den nederste tredjedel skrælles og stænglerne skæres i stykker på 5 cm i længden. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker. Chilifrugterne skæres fint. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker.
  2. Støbejernswokken forvarmes meget på grillen. Tilsæt 1 spsk. olie og svits blæksprutten meget i 3-4 minutter. Tages ud og stilles varmt.
  3. Tilsæt igen 1 spsk. olie i wokken og svits rejerne (2-3 minutter, de skal stadig være lidt gennemsigtige). Tages ud og stilles også varmt.
  4. Nu ristes grøntsagerne i 1 spsk. olie i 3-4 minutter i wokken. Kom rejer og blæksprutter i igen og smag det hele til med chili, honning, peber og KIKKOMAN sojasauce. Serveres med det samme.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 962 kJ / 230 kcal
Fedt: 4 g
Protein: 38 g
Kulhydrat: 6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g blæksprutteringe
  • 500 g kæmperejer uden hoved og tarme, pillet
  • 500 g grønne asparges
  • ½ bundt forårsløg
  • 3 spsk. jordnøddeolie
  • ½ mild chilifrugt, fint snittet
  • lidt flydende honning
  • friskkværnet peber
  • 8 spsk. KIKKOMAN sojasauce (også mere alt efter smag)