
50 af 95
Skaldyr fra wokken
Hurtig skaldyrswok fra grill med rejer og blæksprutter Hurtig skaldyrswok med fine rejer og blæksprutter i asiatisk stil. Lær med KIKKOMAN, hvordan man porcherer blæksprutter optimalt og blot tilbereder denne raffinerede wok-ret på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce.

Samlet tid
35 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
962 kJ / 230 kcal
Fedt:
4 g
Protein:
38 g
Kulhydrat:
6 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g blæksprutteringe
- 500 g kæmperejer uden hoved og tarme, pillet
- 500 g grønne asparges
- ½ bundt forårsløg
- 3 spsk. jordnøddeolie
- ½ mild chilifrugt, fint snittet
- lidt flydende honning
- friskkværnet peber
- 8 spsk. KIKKOMAN sojasauce (også mere alt efter smag)
Forberedelse
- Blæksprutten skæres i brede ringe og rejerne halveres på langs. Aspargesene vaskes, enderne skæres af, den nederste tredjedel skrælles og stænglerne skæres i stykker på 5 cm i længden. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker. Chilifrugterne skæres fint. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker.
- Støbejernswokken forvarmes meget på grillen. Tilsæt 1 spsk. olie og svits blæksprutten meget i 3-4 minutter. Tages ud og stilles varmt.
- Tilsæt igen 1 spsk. olie i wokken og svits rejerne (2-3 minutter, de skal stadig være lidt gennemsigtige). Tages ud og stilles også varmt.
- Nu ristes grøntsagerne i 1 spsk. olie i 3-4 minutter i wokken. Kom rejer og blæksprutter i igen og smag det hele til med chili, honning, peber og KIKKOMAN sojasauce. Serveres med det samme.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
35 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
962 kJ / 230 kcal
Fedt:
4 g
Protein:
38 g
Kulhydrat:
6 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g blæksprutteringe
- 500 g kæmperejer uden hoved og tarme, pillet
- 500 g grønne asparges
- ½ bundt forårsløg
- 3 spsk. jordnøddeolie
- ½ mild chilifrugt, fint snittet
- lidt flydende honning
- friskkværnet peber
- 8 spsk. KIKKOMAN sojasauce (også mere alt efter smag)