Skaldyr fra wokken

Samlet tid 35 min.
25 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Hurtig skaldyrswok fra grill med rejer og blæksprutter Hurtig skaldyrswok med fine rejer og blæksprutter i asiatisk stil. Lær med KIKKOMAN, hvordan man porcherer blæksprutter optimalt og blot tilbereder denne raffinerede wok-ret på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce.

Ingredienser

4 Portioner
300 g
blæksprutteringe
500 g
kæmperejer uden hoved og tarme, pillet
500 g
grønne asparges
 ½ bundt
forårsløg
3 spsk.
jordnøddeolie
 ½ 
mild chilifrugt, fint snittet
lidt flydende honning
friskkværnet peber
Næringsindhold: 962 kJ  /  230 kcal
4 g Fedt
38 g Protein
6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Blæksprutten skæres i brede ringe og rejerne halveres på langs. Aspargesene vaskes, enderne skæres af, den nederste tredjedel skrælles og stænglerne skæres i stykker på 5 cm i længden. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker. Chilifrugterne skæres fint. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker.

Step 2

Støbejernswokken forvarmes meget på grillen. Tilsæt 1 spsk. olie og svits blæksprutten meget i 3-4 minutter. Tages ud og stilles varmt.

Step 3

Tilsæt igen 1 spsk. olie i wokken og svits rejerne (2-3 minutter, de skal stadig være lidt gennemsigtige). Tages ud og stilles også varmt.

Step 4

Nu ristes grøntsagerne i 1 spsk. olie i 3-4 minutter i wokken. Kom rejer og blæksprutter i igen og smag det hele til med chili, honning, peber og KIKKOMAN sojasauce. Serveres med det samme.

Opskrifts-ID: 961

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Blæksprutten skæres i brede ringe og rejerne halveres på langs. Aspargesene vaskes, enderne skæres af, den nederste tredjedel skrælles og stænglerne skæres i stykker på 5 cm i længden. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker. Chilifrugterne skæres fint. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker.

Støbejernswokken forvarmes meget på grillen. Tilsæt 1 spsk. olie og svits blæksprutten meget i 3-4 minutter. Tages ud og stilles varmt.

Tilsæt igen 1 spsk. olie i wokken og svits rejerne (2-3 minutter, de skal stadig være lidt gennemsigtige). Tages ud og stilles også varmt.

Nu ristes grøntsagerne i 1 spsk. olie i 3-4 minutter i wokken. Kom rejer og blæksprutter i igen og smag det hele til med chili, honning, peber og KIKKOMAN sojasauce. Serveres med det samme.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.