
13 af 45
Shakshuka i mexicansk stil
Shakshuka er en varm morgenmadsret, der består af pocherede æg i en grov tomatsauce. Denne opskrift for to er krydret og smager af Mexico.
Naturligt brygget sojasauce
Hovedretter
Grøntsager
Mexicansk køkken
Påske
Vegetarisk
Snack
Forberedelsestid < 20 min

Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
5 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2617 kJ / 625 kcal
Fedt:
24,4 g
Protein:
28,4 g
Kulhydrat:
67,3 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 1 spsk. olivenolie
- 2 laurbærblade
- 1 tsk. stødt koriander
- 2 allehåndebær
- ½ løg
- ½ chili
- 4 saftige tomater
- 2 tsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
- 250 g kogte kidneybønner
- 2 æg
Yderligere:
- Frisk koriander
- 1 avocado
- 1 flute
- 1 tsk. sorte sesamfrø
Forberedelse
1. Opvarm olivenolien i en stegepande og svits de hakkede løg. Tomaterne skæres i tern og tilføjes sammen med hakket chili, stødt koriander, laurbærblade og allehånde. Det hele steges på panden i ca. 5 minutter.
2. Tilføj bønnerne og Kikkoman Naturligt brygget sojasauce, og opvarm det hele i yderligere 5 minutter. Slå æggene ud oveni blandingen, sænk varmen og læg låg på stegepanden. Det hele opvarmes, indtil æggehviderne er blevet hvide og faste.
3. Drys sesamfrø henover det hele før servering. Server med avocado, frisk koriander og et flute.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
5 min.
Madlavningstid
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2617 kJ / 625 kcal
Fedt:
24,4 g
Protein:
28,4 g
Kulhydrat:
67,3 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 1 spsk. olivenolie
- 2 laurbærblade
- 1 tsk. stødt koriander
- 2 allehåndebær
- ½ løg
- ½ chili
- 4 saftige tomater
- 2 tsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
- 250 g kogte kidneybønner
- 2 æg
Yderligere:
- Frisk koriander
- 1 avocado
- 1 flute
- 1 tsk. sorte sesamfrø