
Sauteret svinemørbrad

Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 g Søde kartofler
- 2 gulerødder
- 12 små løg
- 2 knivspids quatre-épices (fire krydderier)
- 1 svinemørbrad à 600 g
- 1 spsk. jordnøddeolie
- 2 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 2 kviste rosmarin
- 1 spsk. olivenolie
- peber
Forberedelse
Tilbered grøntsagerne. Skræl de søde kartofler og gulerødderne, og skær dem i 1 cm store stykker. Pil løgene, og skær dem i halve. Varm olien op på en pande, og tilsæt grøntsagerne og quatre épices. Lad det hele simre ved lav varme, og hæld 1 spsk. vand ved. Læg låg på panden, og lad retten simre videre i 12 minutter, idet der røres med jævne mellemrum.
Skær kødet i 3 cm tykke skiver. 5 minutter før grøntsagerne er færdige: Varm jordnøddeolien op på en bred pande, og svits kødet i 1 minut ved høj varme under omrøring. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad kødet stege videre i 3 minutter ved høj varme under hyppig vending. Tilsæt rosmarin, og steg videre i 1 minut.
Anret grøntsagerne på tallerkener, fordel kødet ovenpå, og dryp med stegeskyen.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 g Søde kartofler
- 2 gulerødder
- 12 små løg
- 2 knivspids quatre-épices (fire krydderier)
- 1 svinemørbrad à 600 g
- 1 spsk. jordnøddeolie
- 2 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 2 kviste rosmarin
- 1 spsk. olivenolie
- peber