Sauteret kylling med sød sojasauce
Søg
Filter
Sauteret kylling med sød sojasauce
Bookmark
197 af 310

Sauteret kylling med sød sojasauce

Tilberedningstid: 35 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1822 kJ / 435 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 3-4 spsk. kartoffelmel
  • 3 spsk. planteolie
  • 120 ml Kikkoman sød sauce til ris
  • 40 g porre
  • 1/2 bdt. purløg
  • 480 g kogt basmatiris
  • 1 nip paprikapulver
  • Chilitråde

Forberedelse

Dup kyllingebrysterne tørre, skær dem i mundrette stykker, og drys dem med kartoffelmel på alle sider. Varm olien op på en pande, og steg kyllingekødet, til det er gyldent på alle sider. Dup forsigtigt den overskydende olie af panden med et stykke køkkenrulle.

Tilsæt sød sauce til ris, og lad kyllingekødet glasere i saucen. Skyl porren og purløgene, og skær porren i tynde strimler og purløgene i ringe.

Fordel risen på tallerkener, og anret kyllingekødet med saucen ovenpå. Pynt med porre og purløg, og drys med lidt paprikapulver og chilitråde inden servering.

Ingredienser for 4 portioner

  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 3-4 spsk. kartoffelmel
  • 3 spsk. planteolie
  • 120 ml Kikkoman sød sauce til ris
  • 40 g porre
  • 1/2 bdt. purløg
  • 480 g kogt basmatiris
  • 1 nip paprikapulver
  • Chilitråde