Sardinchips med karamelliseret sojasauce
Søg
Filter
Sardinchips med karamelliseret sojasauce
Bookmark
53 af 151

Sardinchips med karamelliseret sojasauce

Sardinchips med karamelliseret sojasauce
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 636 kJ / 152 kcal
Fedt: 7.2 g
Protein: 10.4 g
Kulhydrat: 9.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 5 cherrytomater
  • 1 håndfuld rucolasalat
  • 30 sardiner
  • 3-4 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. planteolie
  • 20 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 20 ml sake
  • 40 ml mirin
  • 30 tortillachips
  • 90 g yoghurt
  • Friskkværnet peber

Forberedelse

Skyl tomaterne og skær dem i halve (store cherrytomater skæres evt. i kvarte). Skyl rucolasalaten. Dup sardinerne tørre og filetér dem.

Varm olien op på en pande, vend sardinfileterne i mel og svits dem i olien. Tilsæt sojasauce, sake og mirin og lad sardinerne karamellisere.

Fordel rucolasalaten, sardinerne og tomaterne oven på tortillachipsene, kom lidt yoghurt på og krydr med peber.

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 636 kJ / 152 kcal
Fedt: 7.2 g
Protein: 10.4 g
Kulhydrat: 9.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 5 cherrytomater
  • 1 håndfuld rucolasalat
  • 30 sardiner
  • 3-4 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. planteolie
  • 20 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 20 ml sake
  • 40 ml mirin
  • 30 tortillachips
  • 90 g yoghurt
  • Friskkværnet peber