
45 af 151
Sardinchips med karamelliseret sojasauce

Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
636 kJ / 152 kcal
Fedt:
7.2 g
Protein:
10.4 g
Kulhydrat:
9.7 g
Ingredienser for 10 portion(er)
- 5 cherrytomater
- 1 håndfuld rucolasalat
- 30 sardiner
- 3-4 spsk. hvedemel
- 2 spsk. planteolie
- 20 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 20 ml sake
- 40 ml mirin
- 30 tortillachips
- 90 g yoghurt
- Friskkværnet peber
Forberedelse
Skyl tomaterne og skær dem i halve (store cherrytomater skæres evt. i kvarte). Skyl rucolasalaten. Dup sardinerne tørre og filetér dem.
Varm olien op på en pande, vend sardinfileterne i mel og svits dem i olien. Tilsæt sojasauce, sake og mirin og lad sardinerne karamellisere.
Fordel rucolasalaten, sardinerne og tomaterne oven på tortillachipsene, kom lidt yoghurt på og krydr med peber.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
636 kJ / 152 kcal
Fedt:
7.2 g
Protein:
10.4 g
Kulhydrat:
9.7 g
Ingredienser for 10 portion(er)
- 5 cherrytomater
- 1 håndfuld rucolasalat
- 30 sardiner
- 3-4 spsk. hvedemel
- 2 spsk. planteolie
- 20 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 20 ml sake
- 40 ml mirin
- 30 tortillachips
- 90 g yoghurt
- Friskkværnet peber