Kyllingewraps
Bookmark
1 af 390

Kyllingewraps

Kyllingewraps
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1911 kJ / 456 kcal
Fedt: 25.6 g
Protein: 19.3 g
Kulhydrat: 36 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 200 g squash, skåret i aflange skiver
  • 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
  • Ca. 1 kg kyllingenuggets (se opskrift på chicken & chips)
  • 4 spsk. planteolie
  • 10 wraps (madpandekager)
  • 150 g pesto
  • Ca. 200 g lollo bionda-salat, løse blade
  • 180 g – 3 tomater, skåret i skiver

Forberedelse

  1. Mariner squashskiverne med Ponzu-saucen.
  2. Steg de forberedte kyllingenuggets på en varm pande eller stegeplade med olie. Varm evt. madpandekagerne op i ovnen eller en dampovn, og pensl dem med pesto.
  3. Fordel salaten, de varme kyllingenuggets, tomaterne og squashen på pandekagerne, rul dem sammen, og vikl dem evt. ind i smørrebrødspapir eller bagepapir for at holde sammen på dem. Server de færdige wraps skåret i halve på skrå.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1911 kJ / 456 kcal
Fedt: 25.6 g
Protein: 19.3 g
Kulhydrat: 36 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 200 g squash, skåret i aflange skiver
  • 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
  • Ca. 1 kg kyllingenuggets (se opskrift på chicken & chips)
  • 4 spsk. planteolie
  • 10 wraps (madpandekager)
  • 150 g pesto
  • Ca. 200 g lollo bionda-salat, løse blade
  • 180 g – 3 tomater, skåret i skiver