Salat med majs, feta og bær

Samlet tid 45 min.
15 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid

Kombinationen af grillet majs, frugter og friske krydderurter gør det til et perfekt tilbehør til grillet kød og fisk.

Ingredienser

2 Portioner
1 
majskolbe
1 
avocado
140 g
blåbær eller jordbær
 ½ 
agurk
1 
lille rødløg
1 håndfuld
spinat
1 håndfuld
frisk koriander
1 håndfuld
frisk basilikum (gerne Thai basilikum)
1 håndfuld
persille
50 g
fetaost
1 spsk.
olivenolie

Dressing:

1 spsk.
honning (med top)
1 ½ spsk.
citronsaft
70 ml
olivenolie
Tabasco sauce (optionalt)
Næringsindhold: 3948 kJ  /  987 kcal
56 g Fedt
31 g Protein
94 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Til dressingen blandes Kikkoman sojasauce godt sammen med honning, olivenolie og citronsaft i en skål. Der kan tilføjes en smule Tabasco, hvis man ønsker det. 

Step 2

Dryp lidt Kikkoman sojasauce og olivenolie på majskolben. Pak den ind i alufolie, og læg den på en grill. Majskolben skal tilberedes i ca. 30 minutter. Sørg for at vende den jævnligt. Når den er tilberedt fjernes majskornene fra kolben med en skarp kniv. 

Step 3

Skær avocadoen ud i store tern. 

Step 4

Skær først agurken i kvarte og dernæst i skiver. 

Step 5

Skær løget i tynde, halve ringe. 

Step 6

Den skyllede spinat lægges i en stor skål. Tilføj nu majskorn, frugt, avocado, agurk og krydderurter. Det hele blandes godt sammen. Anret det på tallerkenerne, tilføj fetaost og dryp den færdige dressing henover.

Opskrifts-ID: 1124

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Til dressingen blandes Kikkoman sojasauce godt sammen med honning, olivenolie og citronsaft i en skål. Der kan tilføjes en smule Tabasco, hvis man ønsker det. 

Dryp lidt Kikkoman sojasauce og olivenolie på majskolben. Pak den ind i alufolie, og læg den på en grill. Majskolben skal tilberedes i ca. 30 minutter. Sørg for at vende den jævnligt. Når den er tilberedt fjernes majskornene fra kolben med en skarp kniv. 

Skær avocadoen ud i store tern. 

Skær først agurken i kvarte og dernæst i skiver. 

Skær løget i tynde, halve ringe. 

Den skyllede spinat lægges i en stor skål. Tilføj nu majskorn, frugt, avocado, agurk og krydderurter. Det hele blandes godt sammen. Anret det på tallerkenerne, tilføj fetaost og dryp den færdige dressing henover.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.