
Salat med halloumi-grillost og ananas

Ingredienser for 2 portion(er)
- 220 g halloumi-grillost
- 1/3 ananas
- En håndfuld valnødder
- 2 håndfuld grøn salat eller friske bønnespirer/lucernespirer el.lign.
- 1 tsk. frisk ingefær, revet
- 1 tsk. honning
- Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- En håndfuld friske mynteblade
- Solsikkekerner
- Olivenolie
- Eventuelt: Jordbær eller andre frugter
- Kikkoman Teriyaki BBQ-saucemed honning til glasering af ananas
Forberedelse
Skær halloumi-osten i skiver. Skær skrællen af ananassen, fjern den hårde stok i midten, og skær frugten i skiver. Dressing: Rør revet ingefær, honning, 1 spsk. sojasauce, 2 spsk. Ponzu-sauce, 3 spsk. olivenolie og hakket mynte sammen i en skål.
Læg osten på grillen i ca. 3 minutter, til den er ristet på ydersiden. Grill den på begge sider, og dryp med olivenolie og Ponzu-sauce af og til. Skær osteskiverne i mindre tern, så snart de er færdige.
Samtidig grilles ananasskiverne på begge sider i ca. 4 minutter. De kan glaseres med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning. Skær ananasskiverne i mundrette stykker, så snart de er færdige.
Anret den grønne salat på en tallerken, og fordel valnødderne, den grillede halloumi-ost og ananasstykkerne ovenpå. Pynt med spirer og solsikkekerner, dryp dressingen over, og server salaten straks.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 2 portion(er)
- 220 g halloumi-grillost
- 1/3 ananas
- En håndfuld valnødder
- 2 håndfuld grøn salat eller friske bønnespirer/lucernespirer el.lign.
- 1 tsk. frisk ingefær, revet
- 1 tsk. honning
- Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- En håndfuld friske mynteblade
- Solsikkekerner
- Olivenolie
- Eventuelt: Jordbær eller andre frugter
- Kikkoman Teriyaki BBQ-saucemed honning til glasering af ananas