Salat med halloumi-grillost og ananas
Søg
Filter
Salat med halloumi-grillost og ananas
Bookmark
354 af 390

Salat med halloumi-grillost og ananas

Salat med halloumi-grillost og ananas
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser for 2 portion(er)

Forberedelse

Skær halloumi-osten i skiver. Skær skrællen af ananassen, fjern den hårde stok i midten, og skær frugten i skiver. Dressing: Rør revet ingefær, honning, 1 spsk. sojasauce, 2 spsk. Ponzu-sauce, 3 spsk. olivenolie og hakket mynte sammen i en skål.

Læg osten på grillen i ca. 3 minutter, til den er ristet på ydersiden. Grill den på begge sider, og dryp med olivenolie og Ponzu-sauce af og til. Skær osteskiverne i mindre tern, så snart de er færdige.

Samtidig grilles ananasskiverne på begge sider i ca. 4 minutter. De kan glaseres med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning. Skær ananasskiverne i mundrette stykker, så snart de er færdige.

Anret den grønne salat på en tallerken, og fordel valnødderne, den grillede halloumi-ost og ananasstykkerne ovenpå. Pynt med spirer og solsikkekerner, dryp dressingen over, og server salaten straks.

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser for 2 portion(er)