Søg
Filter
Salat med æg, asparges, ansjoser og ostesauce
Bookmark
15 af 244

Salat med æg, asparges, ansjoser og ostesauce

Salat med æg, asparges, ansjoser og ostesauce
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3981 kJ / 936 kcal

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 100 g hovedsalat
  • 3 æg
  • 200 g grønne asparges
  • 10 g smør
  • 30 g ansjosfileter
  • En knivspids peber

Sauce:

Forberedelse

  1. Bland ingredienserne til saucen.
  2. Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.
  3. Anret den skyllede salat på tallerknerne.
  4. Steg aspargesene let i smør, og læg dem sammen med æggene på salaten.
  5. Hæld saucen over, pynt med ansjosfileterne og evt. lidt parmesanost.
  6. Drys det med peber og server det.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3981 kJ / 936 kcal

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 100 g hovedsalat
  • 3 æg
  • 200 g grønne asparges
  • 10 g smør
  • 30 g ansjosfileter
  • En knivspids peber

Sauce: