Salat med æg, asparges, ansjoser og ostesauce

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Ingredienser

2 Portioner
100 g
hovedsalat
3 
æg
200 g
grønne asparges
10 g
smør
30 g
ansjosfileter
En knivspids peber

Sauce:

50 g
yoghurt naturel
50 g
mayonnaise
30 g
revet parmesanost
Næringsindhold: 3981 kJ  /  936 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Bland ingredienserne til saucen.

Step 2

Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.

Step 3

Anret den skyllede salat på tallerknerne.

Step 4

Steg aspargesene let i smør, og læg dem sammen med æggene på salaten.

Step 5

Hæld saucen over, pynt med ansjosfileterne og evt. lidt parmesanost.

Step 6

Drys det med peber og server det.

Opskrifts-ID: 971

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland ingredienserne til saucen.

Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.

Anret den skyllede salat på tallerknerne.

Steg aspargesene let i smør, og læg dem sammen med æggene på salaten.

Hæld saucen over, pynt med ansjosfileterne og evt. lidt parmesanost.

Drys det med peber og server det.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.