Salat af fennikel, edamamebønner og valnødder med dressing af Ponzu Citrus Sojasauce, basilikum og dild

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner

Grøntsager

250 g
fennikelknolde uden stok
175 g
kogte edamamebønner uden bælg
100 g
radiser

Salatdressing

100 g
olivenolie

Garniture

100 g
valnødder
20 g
sorte sesamfrø
20 g
basilikum
10 g
dild
Næringsindhold: 2094 kJ  /  500 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 160 °C. Rist valnødderne på en flad bageplade i 15-20 minutter, til de er let brune og dufter. Lad valnødderne køle af, og bræk dem i mindre stykker.

Step 2

Fjern det yderste grove lag af fennikelknoldene. Skær dem i kvarte og derefter i så tynde skiver som muligt. Brug evt. et mandolinjern. Skær radiserne i kvarte. Pluk bladene af basilikummen og dilden, og snit dem groft.

Step 3

Kom Ponzu Citrus Sojasauce og olivenolie i et rent og tomt syltetøjsglas, og ryst blandingen i 20-30 sekunder, indtil dressingen er emulgeret og har en jævn konsistens. Bland garnituren let sammen med grøntsagerne, og hæld dressingen over inden servering.

Opskrifts-ID: 64

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 160 °C. Rist valnødderne på en flad bageplade i 15-20 minutter, til de er let brune og dufter. Lad valnødderne køle af, og bræk dem i mindre stykker.

Fjern det yderste grove lag af fennikelknoldene. Skær dem i kvarte og derefter i så tynde skiver som muligt. Brug evt. et mandolinjern. Skær radiserne i kvarte. Pluk bladene af basilikummen og dilden, og snit dem groft.

Kom Ponzu Citrus Sojasauce og olivenolie i et rent og tomt syltetøjsglas, og ryst blandingen i 20-30 sekunder, indtil dressingen er emulgeret og har en jævn konsistens. Bland garnituren let sammen med grøntsagerne, og hæld dressingen over inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.