
Saftig oksemørbrad i sød sojasauce

Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g oksefilet (eller entrecôte)
- 1 spsk. planteolie
- 2 fed hvidløg
- 3-4 strå purløg
- Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt og honning til dressing (blandingsforhold 1:1)
Forberedelse
Skær oksemørbraden i 4-5 cm lange stykker. Svits kødet på alle sider. Pak kødet ind i stanniol, og lad det stå og trække. Skær hvidløgene i skiver, og rist dem, til de er sprøde. Snit purløget fint. Skær kødet ud, og anret det på tallerkener. Bland Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt sammen med honningen (1:1), og server blandingen som dressing. Pynt med ristede hvidløgsflager og purløg.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g oksefilet (eller entrecôte)
- 1 spsk. planteolie
- 2 fed hvidløg
- 3-4 strå purløg
- Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt og honning til dressing (blandingsforhold 1:1)