Saftig kylling i teriyaki (kara-age)

Samlet tid 45 min.
5 min. Arbejdstid
30 min. Marineringstid
10 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
500 g
kyllingfilet (gerne af kyllingelår)
 ¾ spsk.
frisk revet ingefær
Et nip kartoffelmel
Olie til dybstegning

Til dipping sauce:

100 g
mayonnaise
10 ml
citronsaft
Næringsindhold: 2284.46 kJ  /  546 kcal
39 g Fedt
29 g Protein
16 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingekødet i mundrette tern, læg dem i en plastpose og tilsæt Kikkoman Teriyaki og revet ingefær. Fordel marinaden jævnt på alle kyllingestykkerne og lad det marinere i 30 minutter og hæld derefter al marinade og væde fra kødet.

Step 2

Drys med en smule kartoffelmel og dybsteg kyllingestykkerne i olie ved 170˚C. Server de saftige og sprøde kyllingestykker med dipping sauce og friske citron- eller limeskiver.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 354

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingekødet i mundrette tern, læg dem i en plastpose og tilsæt Kikkoman Teriyaki og revet ingefær. Fordel marinaden jævnt på alle kyllingestykkerne og lad det marinere i 30 minutter og hæld derefter al marinade og væde fra kødet.

Drys med en smule kartoffelmel og dybsteg kyllingestykkerne i olie ved 170˚C. Server de saftige og sprøde kyllingestykker med dipping sauce og friske citron- eller limeskiver.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.