Saftig kylling i teriyaki (kara-age)
Søg
Filter
Bookmark
89 af 287

Saftig kylling i teriyaki (kara-age)

Ingredienser for 4 portioner

Til dipping sauce:

  • 100 g mayonnaise
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 tsk.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Forberedelse

Skær kyllingekødet i mundrette tern, læg dem i en plastpose og tilsæt Kikkoman Teriyaki og revet ingefær. Fordel marinaden jævnt på alle kyllingestykkerne og lad det marinere i 30 minutter og hæld derefter al marinade og væde fra kødet.

Drys med en smule kartoffelmel og dybsteg kyllingestykkerne i olie ved 170˚C. Server de saftige og sprøde kyllingestykker med dipping sauce og friske citron- eller limeskiver.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

Til dipping sauce:

  • 100 g mayonnaise
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 tsk.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.