Rød og grøn pesto pasta med tomat og avocado
Søg
Filter
Rød og grøn pesto pasta med tomat og avocado
Bookmark
66 af 521

Rød og grøn pesto pasta med tomat og avocado

Nem vegetarisk pasta opskrift serveret med en grøn avocado-pesto og en rød tomat- og timian-pesto.

Rød og grøn pesto pasta med tomat og avocado
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3023 kJ / 719 kcal
Fedt: 35,8 g
Protein: 22,1 g
Kulhydrat: 76,7 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Til avocado-pesto:

1 stor moden avocado

Et par basilikumblade

1 fed hvidløg

30 g mandler

30 g frisk revet parmesan

2 spsk. olivenolie

Lidt citron- eller limesaft

Salt, friskkværnet peber

2-3 spsk.  Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

 

Til tomat timian-pestoen:

40 g soltørrede tomater

30 g frisk revet parmesan

30 g ristede pinjekerner

Lidt timianblade

2 tsk. tomatpuré

2 spsk. olivenolie

½ tsk.  Kikkoman naturligt brygget sojasauce

Friskkværnet peber

2-3 spsk.  Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

350 g pasta, f.eks. spaghetti

Forberedelse

  1. Til avocado-pestoen halveres avocadoen, sten og frugtkød fjernes. Skyl basilikum og pil hvidløget.
  2. Blend basilikum, hvidløg, avocado, mandler, parmesanost, olivenolie og citron- eller limesaft. Smag pestoen til med salt, peber og mirin.
  3. For at lave tomat-timian-pestoen pureres tomater, parmesan, pinjekerner, timian, tomatpuré og olivenolie og smages til med sojasauce, peber og mirin. 
  4. Kog pastaen efter pakkens anvisninger og servèr den med de to pestoer. 

 

Tips:

  • For at opnå en ekstra luftig konsistens kan du blande pestoen med lidt af det kogende vand fra pastaen.
  • Pynt med ristede grøntsagstern (f.eks. squash, aubergine, peberfrugt) og/eller med friske krydderurter.  
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3023 kJ / 719 kcal
Fedt: 35,8 g
Protein: 22,1 g
Kulhydrat: 76,7 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Til avocado-pesto:

1 stor moden avocado

Et par basilikumblade

1 fed hvidløg

30 g mandler

30 g frisk revet parmesan

2 spsk. olivenolie

Lidt citron- eller limesaft

Salt, friskkværnet peber

2-3 spsk.  Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

 

Til tomat timian-pestoen:

40 g soltørrede tomater

30 g frisk revet parmesan

30 g ristede pinjekerner

Lidt timianblade

2 tsk. tomatpuré

2 spsk. olivenolie

½ tsk.  Kikkoman naturligt brygget sojasauce

Friskkværnet peber

2-3 spsk.  Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i Mirin-stil 

350 g pasta, f.eks. spaghetti