Rød linsesuppe med krydderyoghurt og daddeltern

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
små løg
2 tsk.
olivenolie
600 ml
grøntsagsbouillon
200 g
røde linser
1 
gulerod
1 
stængel bladselleri
320 g
hakkede tomater (fra dåse)
1 tsk.
strøget tsk. karrypulver
friskkværnet peber

Krydderyoghurt:

100 g
yoghurt
100 g
syrnet fløde
1 nip
stødt spidskommen
1 nip
stødt kardemomme
1 nip
stødt kommen
1 nip
reven citronskal

Desuden skal du bruge:

40 g
dadler
1 tsk.
paprikapulver
Næringsindhold: 1473 kJ  /  352 kcal
4 g Fedt
23 g Protein
42 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Hak løgene, og svits dem i olie. Tilsæt bouillon og linser, og lad det hele koge op. Skru ned for varmen, og lad suppen simre i ca. 10 minutter. Tilsæt snittet gulerod, bladselleri og de hakkede tomater, og lad det hele simre videre ved jævn varme i ca. 5 minutter. Rør karrypulveret i, og smag til med Kikkoman naturligt brygget sojasauce og peber. Lad suppen trække i nogle minutter under låg ved svag varme. 

Step 2

I mellemtiden røres ingredienserne til krydderyoghurten sammen, og dadlerne hakkes fint. 

Step 3

Anret linsesuppen på portionstallerkener. Kom en klat krydderyoghurt i midten af hver, og drys med hakkede dadler og paprikapulver. 

Opskrifts-ID: 234

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak løgene, og svits dem i olie. Tilsæt bouillon og linser, og lad det hele koge op. Skru ned for varmen, og lad suppen simre i ca. 10 minutter. Tilsæt snittet gulerod, bladselleri og de hakkede tomater, og lad det hele simre videre ved jævn varme i ca. 5 minutter. Rør karrypulveret i, og smag til med Kikkoman naturligt brygget sojasauce og peber. Lad suppen trække i nogle minutter under låg ved svag varme. 

I mellemtiden røres ingredienserne til krydderyoghurten sammen, og dadlerne hakkes fint. 

Anret linsesuppen på portionstallerkener. Kom en klat krydderyoghurt i midten af hver, og drys med hakkede dadler og paprikapulver. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.