Risotto med squash

Samlet tid 35 min.
35 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
50 g
smør
250 g
Aborio-ris
300 g
gul squash
120 ml
tør hvidvin
1 liter
grøntsagsbouillon
70 g
revet parmesanost
2 spsk.
hakket persille
1 nip
peber
Næringsindhold: 1782 kJ  /  426 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt squash i 1 cm tykke skiver og ris under konstant omrøring, og steg til risene bliver klare.

Step 2

Hæld vinen over og rør, til den er fordampet. Tilsæt derefter bouillon lidt efter lidt og rør jævnligt. Lad det simre i ca. 20 minutter.

Step 3

Tilsæt til slut den revne parmesan og persille, og smag til med sojasauce og peber. Rør det hele godt sammen og server.

Opskrifts-ID: 915

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt squash i 1 cm tykke skiver og ris under konstant omrøring, og steg til risene bliver klare.

Hæld vinen over og rør, til den er fordampet. Tilsæt derefter bouillon lidt efter lidt og rør jævnligt. Lad det simre i ca. 20 minutter.

Tilsæt til slut den revne parmesan og persille, og smag til med sojasauce og peber. Rør det hele godt sammen og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.