Risotto med squash
Søg
Filter
Risotto med squash
Bookmark
123 af 400

Risotto med squash

Risotto med squash
Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1782 kJ / 426 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  •  50 g smør
  •  250 g Aborio-ris
  •  300 g gul squash
  •  120 ml tør hvidvin
  •  1 l grøntsagsbouillon
  •  70 g revet parmesanost
  •  20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
  •  2 spsk. hakket persille
  •  1 knsp. peber

Forberedelse

  1. Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt squash i 1 cm tykke skiver og ris under konstant omrøring, og steg til risene bliver klare.
     
  2. Hæld vinen over og rør, til den er fordampet. Tilsæt derefter bouillon lidt efter lidt og rør jævnligt. Lad det simre i ca. 20 minutter.
     
  3. Tilsæt til slut den revne parmesan og persille, og smag til med sojasauce og peber. Rør det hele godt sammen og server.

Brugte produkter i denne opskrift

Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1782 kJ / 426 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  •  50 g smør
  •  250 g Aborio-ris
  •  300 g gul squash
  •  120 ml tør hvidvin
  •  1 l grøntsagsbouillon
  •  70 g revet parmesanost
  •  20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
  •  2 spsk. hakket persille
  •  1 knsp. peber