Rigatoni-kyllingesalat med sojasauce-sennepsdressing
Søg
Filter
Bookmark
287 af 301

Rigatoni-kyllingesalat med sojasauce-sennepsdressing

Tilberedningstid: 45 min.
Brændværdi (pr. Portion): 2535 kJ / 606 kcal

Ingredienser for 4 portioner

Dressing:

Salat:

  • 240 g rigatoni (pastarør)
  • 1 kyllingebrystfilet (ca. 180 g)
  • Salt, friskkværnet peber
  • 1 lille broccoli (ca. 200 g)
  • 1 appelsin
  • 160 g gule og røde cherrytomater (ca. 16 stk.)
  • En håndfuld babyspinat (ca. 20 g)
  • 12 oliven (ca. 60 g)

*Alternativt kan du bruge Kikkoman Tamari glutenfri sojasauce eller Kikkoman økologisk sojasauce.

Forberedelse

1. Dressing: Kog appelsinjuicen ind til ca. det halve. Rør juice, sennep, sojasauce og olie sammen, og smag dressingen til med peber og sukker.

2. Salat: Tilbered pastarørene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af. Skyl kyllingebrystfileten, dup den tør, og skær den over på tværs. Krydr med salt og peber, damp kødet i 5-6 minutter, og riv det i fine strimler på langs af kødfibrene.

3. Skær broccolien i små buketter, som skylles, blancheres og bruses over med koldt vand. Skræl appelsinen, og skær frugtkødet i fileter. Skyl tomaterne, og skær dem evt. i halve. Skyl spinaten, og slyng den tør.

4. Bland den kolde pasta, broccolien, appelsinfileterne, tomaterne, spinaten og olivenerne sammen med ca. ¾ af dressingen, og fordel salaten på fire tallerkener. Anret kyllingekødet oven på salaten, og dryp med resten af dressingen inden servering.

Ingredienser for 4 portioner

Dressing:

Salat:

  • 240 g rigatoni (pastarør)
  • 1 kyllingebrystfilet (ca. 180 g)
  • Salt, friskkværnet peber
  • 1 lille broccoli (ca. 200 g)
  • 1 appelsin
  • 160 g gule og røde cherrytomater (ca. 16 stk.)
  • En håndfuld babyspinat (ca. 20 g)
  • 12 oliven (ca. 60 g)

*Alternativt kan du bruge Kikkoman Tamari glutenfri sojasauce eller Kikkoman økologisk sojasauce.