Søg
Filter
Rejetoast med peberfrugtsauce
Bookmark
111 af 148

Rejetoast med peberfrugtsauce

Rejetoast med peberfrugtsauce
Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1293 kJ / 309 kcal
Fedt: 20 g
Protein: 10.5 g
Kulhydrat: 20.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 400 g rejer, pillede og rensede
  • 100 g mayonnaise
  • 30 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 80 g løg
  • 3-4 spsk. kartoffelmel
  • 1 franskbrød (formbrød, ikke skiveskåret)
  • Olie til fritering
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g grillede peberfrugter (på glas)
  • Grøn Tabasco

Forberedelse

Blend rejerne fint med mayonnaise og 1 tsk. sojasauce. Pil løgene, hak dem fint, drys med 1 tsk. kartoffelmel og rør løgene i rejemassen.

Skær skorpen af brødet hele vejen rundt og skær brødet i 20 ca. 1 cm tykke skiver. Drys lidt kartoffelmel på den ene side af brødskiverne. Smør halvdelen af brødskiverne med rejemasse på den dryssede side og læg de andre skiver ovenpå med den dryssede side nedad. Tryk de sammenlagte skiver lidt sammen og skær hver især i 3 aflange stykker. Fritér rejetoastene i den varme olie til de er gyldenbrune.

Sauce: Pil hvidløget og blend det fint med peberfrugterne og 4 spsk. af saften fra glasset, resten af sojasaucen og et par dråber Tabasco. Anret rejetoastene med peberfrugtsaucen og pynt evt. med persille inden servering.

Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1293 kJ / 309 kcal
Fedt: 20 g
Protein: 10.5 g
Kulhydrat: 20.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 400 g rejer, pillede og rensede
  • 100 g mayonnaise
  • 30 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 80 g løg
  • 3-4 spsk. kartoffelmel
  • 1 franskbrød (formbrød, ikke skiveskåret)
  • Olie til fritering
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g grillede peberfrugter (på glas)
  • Grøn Tabasco