[Translate to Dänemark:]

Rejer i chilisauce

Ingredienser

4 Portioner
8 stk.
pillede tigerrejer
1 tsk.
sake (eller hvidvin)
1 stk.
pak choi
2 spsk.
salatolie
nogle dråber sesamolie
forårsløg og chilitråde til pynt

Til chilisaucen

2 
fed frisk hvidløg
10 g
ingefær
5 cm
porre (den hvide del)
100 g
ketchup
nogle dråber TABASCO® Pepper Sauce
60 ml
bouillon
sukker

Fremgangsmåde

Snit hvidløgene, ingefæren og porren meget fint. Blend alle ingredienserne til chilisaucen til en jævn blanding. Pil den midterste del af skallen af rejerne uden at fjerne hovedet og halen. Fjern tarmen. Dup rejerne tørre, og pensl dem let med Kikkoman Tamari sojasauce. Steg rejerne på en varm pande med olie, til de har den rigtige farve. Tag rejerne af panden, og kog panden af med den blendede sauce. Tilsæt lidt ristet sesamolie. 

Skær pak choien i 10 stykker, og svits dem hurtigt på panden. Pynt med fint snittede forårsløg og chilitråde e.l. før servering. 

Tip

Hvis du vælger ikke at marinere tigerrejerne i sojasauce, kan du vende dem i kartoffelmel, før du steger dem. Det gør saucen lidt mere tyktflydende.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 455

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Snit hvidløgene, ingefæren og porren meget fint. Blend alle ingredienserne til chilisaucen til en jævn blanding. Pil den midterste del af skallen af rejerne uden at fjerne hovedet og halen. Fjern tarmen. Dup rejerne tørre, og pensl dem let med Kikkoman Tamari sojasauce. Steg rejerne på en varm pande med olie, til de har den rigtige farve. Tag rejerne af panden, og kog panden af med den blendede sauce. Tilsæt lidt ristet sesamolie. 

Skær pak choien i 10 stykker, og svits dem hurtigt på panden. Pynt med fint snittede forårsløg og chilitråde e.l. før servering. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.