Rejer i chilisauce
Søg
Filter
Bookmark
179 af 335

Rejer i chilisauce

Ingredienser for 4 portioner

Til chilisaucen:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Forberedelse

Snit hvidløgene, ingefæren og porren meget fint. Blend alle ingredienserne til chilisaucen til en jævn blanding. Pil den midterste del af skallen af rejerne uden at fjerne hovedet og halen. Fjern tarmen. Dup rejerne tørre, og pensl dem let med Kikkoman Tamari sojasauce. Steg rejerne på en varm pande med olie, til de har den rigtige farve. Tag rejerne af panden, og kog panden af med den blendede sauce. Tilsæt lidt ristet sesamolie. 

Skær pak choien i 10 stykker, og svits dem hurtigt på panden. Pynt med fint snittede forårsløg og chilitråde e.l. før servering. 

Tip: Hvis du vælger ikke at marinere tigerrejerne i sojasauce, kan du vende dem i kartoffelmel, før du steger dem. Det gør saucen lidt mere tyktflydende.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

Til chilisaucen:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.