Søg
Filter
Regnbueørred med dild og porre
Bookmark
42 af 95

Regnbueørred med dild og porre

Ørred fyldt med porre krydret med dild og teriyaki-marinade er en god, sund og fyldig grillet middagsret.

Regnbueørred med dild og porre
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2068 kJ / 494 kcal
Fedt: 29 g
Protein: 49 g
Kulhydrat: 8 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 2 rensede regnbueørreder (ca. 500 g)

Fyld:

Desuden:

  • Flûte (ca. 150 g)

Forberedelse

  1. Snit porren i skiver. Bland den med hakket dild, teriyaki-marinade og olie.
  2. Fyld den rengjorte fisk med krydret porre.
  3. Grill fisken på begge sider på en varm pande.
  4. Servér med frisk flûte.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2068 kJ / 494 kcal
Fedt: 29 g
Protein: 49 g
Kulhydrat: 8 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 2 rensede regnbueørreder (ca. 500 g)

Fyld:

Desuden:

  • Flûte (ca. 150 g)