
42 af 95
Regnbueørred med dild og porre
Ørred fyldt med porre krydret med dild og teriyaki-marinade er en god, sund og fyldig grillet middagsret.

Samlet tid
35 min.
Tilberedningstid:
35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2068 kJ / 494 kcal
Fedt:
29 g
Protein:
49 g
Kulhydrat:
8 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 rensede regnbueørreder (ca. 500 g)
Fyld:
- 1 porre (200 g)
- 1 spsk. rapsolie (10 g)
- 3 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade (30 g)
- ½ bundt frisk dild
Desuden:
- Flûte (ca. 150 g)
Forberedelse
- Snit porren i skiver. Bland den med hakket dild, teriyaki-marinade og olie.
- Fyld den rengjorte fisk med krydret porre.
- Grill fisken på begge sider på en varm pande.
- Servér med frisk flûte.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
35 min.
Tilberedningstid:
35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2068 kJ / 494 kcal
Fedt:
29 g
Protein:
49 g
Kulhydrat:
8 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 rensede regnbueørreder (ca. 500 g)
Fyld:
- 1 porre (200 g)
- 1 spsk. rapsolie (10 g)
- 3 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade (30 g)
- ½ bundt frisk dild
Desuden:
- Flûte (ca. 150 g)