Regnbueørred med dild og porre

Samlet tid 35 min.
35 min. Tilberedningstid

Ørred fyldt med porre krydret med dild og teriyaki-marinade er en god, sund og fyldig grillet middagsret.

Ingredienser

2 Portioner
2 
rensede regnbueørreder

Fyld

1 
porre
1 spsk.
rapsolie
 ½ bundt
frisk dild

Desuden

150 g
Flûte
Næringsindhold: 2068 kJ  /  494 kcal
29 g Fedt
49 g Protein
8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Snit porren i skiver. Bland den med hakket dild, teriyaki-marinade og olie.

Step 2

Fyld den rengjorte fisk med krydret porre.

Step 3

Grill fisken på begge sider på en varm pande.

Step 4

Servér med frisk flûte.

Opskrifts-ID: 1018

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Snit porren i skiver. Bland den med hakket dild, teriyaki-marinade og olie.

Fyld den rengjorte fisk med krydret porre.

Grill fisken på begge sider på en varm pande.

Servér med frisk flûte.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.