Redneck gyoza

Ingredienser

12 Portioner
150 g
hakket grisekød
1 
forårsløg, finthakket
1 
fed hvidløg, revet
1 tsk.
revet ingefær
1 tsk.
røget paprika
1 tsk.
oregano
1 tsk.
TABASCO® Pepper Sauce
12 
gyoza wrappers

Fremgangsmåde

Step 1

Rør kødet med sojasauce, forårsløg, hvidløg og ingefær. Krydr derefter med paprika, oregano, TABASCO® Pepper Sauce og sort peber. Lad farsen trække i 15 minutter.

Step 2

Placer en skefuld på et stykke gyozadej, fugt kanterne med en smule vand og fold den sammen på midten, , saml siderne ved at lave små ”plisseringer” og klem så sammen. Steg gyozaerne på en pande med lidt olie i ca. 2 minutter til de har taget farve i bunden. Hæld ½ dl vand ved og læg låg på. Lad gyozaerne dampe ved mellemvarme til vandet er fordampet og server straks.

Tip

Gyozaerne kan forberedes og fryses i forvejen. Så skal de blot optøs inden tilberedning.

Opskrifts-ID: 714

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rør kødet med sojasauce, forårsløg, hvidløg og ingefær. Krydr derefter med paprika, oregano, TABASCO® Pepper Sauce og sort peber. Lad farsen trække i 15 minutter.

Placer en skefuld på et stykke gyozadej, fugt kanterne med en smule vand og fold den sammen på midten, , saml siderne ved at lave små ”plisseringer” og klem så sammen. Steg gyozaerne på en pande med lidt olie i ca. 2 minutter til de har taget farve i bunden. Hæld ½ dl vand ved og læg låg på. Lad gyozaerne dampe ved mellemvarme til vandet er fordampet og server straks.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.