Ravioli med Karl Johan svampe

4 2 Bedømmelse
Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Den rette mængde Karl Johan svampe-pulver er det, der løfter niveauet på denne italienske klassiker, sammen med de sprøde amaretti, der serveres som topping.

Ingredienser

4 Portioner
300 g
færdiglavet pastadej
500 g
champignon
2 
løg
1 
fed hvidløg
100 g
smør
1 tsk.
Karl Johan svampe-pulver (kan erstattes af knuste tørrede Karl Johan svampe)
1 nip
sukker
3 
kviste persille
1 
æggeblomme
2 
kviste timian
25 g
amaretti-kiks, knust til krummer
Næringsindhold: 1744 kJ  /  417 kcal
27,5 g Fedt
10,8 g Protein
31,2 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Svampene hakkes fint. Pil løgene og hvidløgene og skær dem i fine tern. 

Step 2

Sautér alle ingredienserne i smør med 2 timiankviste, og smag til med Karl Johan svampe-pulver, sukker og Kikkoman Sojasauce. Sænk varmen og lad det simre, indtil der er dannet en kompakt masse. Kom denne blanding i en skål. 

Step 3

Skyl og tør persillen, hak den og vend den i blandingen. 

Step 4

Rul pastadejen ud, og skær cirkler ud med et kaffekrus. Pensl de udskårne pastadej-stykker med æggeblomme, fyld dem med blandingen, fold dem sammen og tryk dem godt fast.

Step 5

Før servering koges raviolierne i kogende vand i 3-4 minutter, hvorefter de dryppes af og vendes i lidt smør med amaretti-krummerne.

Opskrifts-ID: 1078

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Svampene hakkes fint. Pil løgene og hvidløgene og skær dem i fine tern. 

Sautér alle ingredienserne i smør med 2 timiankviste, og smag til med Karl Johan svampe-pulver, sukker og Kikkoman Sojasauce. Sænk varmen og lad det simre, indtil der er dannet en kompakt masse. Kom denne blanding i en skål. 

Skyl og tør persillen, hak den og vend den i blandingen. 

Rul pastadejen ud, og skær cirkler ud med et kaffekrus. Pensl de udskårne pastadej-stykker med æggeblomme, fyld dem med blandingen, fold dem sammen og tryk dem godt fast.

Før servering koges raviolierne i kogende vand i 3-4 minutter, hvorefter de dryppes af og vendes i lidt smør med amaretti-krummerne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.