Søg
Filter
Ravioli med Karl Johan svampe
Bookmark
22 af 180

Ravioli med Karl Johan svampe

Den rette mængde Karl Johan svampe-pulver er det, der løfter niveauet på denne italienske klassiker, sammen med de sprøde amaretti, der serveres som topping.

Ravioli med Karl Johan svampe
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1744 kJ / 417 kcal
Fedt: 27,5 g
Protein: 10,8 g
Kulhydrat: 31,2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g færdiglavet pastadej 
  • 500 g champignon 
  • 2 løg 
  • 1 fed hvidløg 
  • 100 g smør 
  • 1 tsk. Karl Johan svampe-pulver (kan erstattes af knuste tørrede Karl Johan svampe)
  • En knivspids sukker 
  • 2 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3 kviste persille 
  • 1 æggeblomme 
  • 2 kviste timian
  • 25 g amaretti-kiks, knust til krummer

 

Forberedelse

  1. Svampene hakkes fint. Pil løgene og hvidløgene og skær dem i fine tern. 
  2. Sautér alle ingredienserne i smør med 2 timiankviste, og smag til med Karl Johan svampe-pulver, sukker og Kikkoman sojasauce. Sænk varmen og lad det simre, indtil der er dannet en kompakt masse. Kom denne blanding i en skål. 
  3. Skyl og tør persillen, hak den og vend den i blandingen. 
  4. Rul pastadejen ud, og skær cirkler ud med et kaffekrus. Pensl de udskårne pastadej-stykker med æggeblomme, fyld dem med blandingen, fold dem sammen og tryk dem godt fast.
  5. Før servering koges raviolierne i kogende vand i 3-4 minutter, hvorefter de dryppes af og vendes i lidt smør med amaretti-krummerne.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1744 kJ / 417 kcal
Fedt: 27,5 g
Protein: 10,8 g
Kulhydrat: 31,2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g færdiglavet pastadej 
  • 500 g champignon 
  • 2 løg 
  • 1 fed hvidløg 
  • 100 g smør 
  • 1 tsk. Karl Johan svampe-pulver (kan erstattes af knuste tørrede Karl Johan svampe)
  • En knivspids sukker 
  • 2 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3 kviste persille 
  • 1 æggeblomme 
  • 2 kviste timian
  • 25 g amaretti-kiks, knust til krummer