
102 af 284
Ramen-nudler med Kikkoman sojasauce

Samlet tid
40 min.
Tilberedningstid:
40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1610 kJ / 384 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g hel spinat (frossen)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 spsk. solsikkeolie
- 1 tsk. kinesisk femkrydderi
- 5-6 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 4 spsk. risvin eller sake
- 800 ml hønsebouillon
- 200 g svineschnitzel
- 250 g ramen-nudler
- 2 forårsløg
Forberedelse
Tø spinaten op. Skræl og hak løget og hvidløget. Skyl chilifrugten og fjern kernerne, og skær den i fine strimler. Svits løgene i olie i 5 minutter. Tilsæt hvidløg, chili og femkrydderi, og svits videre i 1 minut. Kog panden af med sojasauce og risvin. Tilsæt hønsebouillon, og lad det hele koge i 10 minutter. I mellemtiden skæres svinekødet i fine strimler. Kog ramen-nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld kødet, nudlerne og spinaten i bouillonen, og lad det hele koge godt op. Skyl og rens forårsløgene, skær dem i fine ringe, og drys suppen med ringene, før den serveres.
Tip: Hvis du ikke har ramen-nudler ved hånden, kan du også bruge andre nudler i stedet.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
40 min.
Tilberedningstid:
40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1610 kJ / 384 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g hel spinat (frossen)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 spsk. solsikkeolie
- 1 tsk. kinesisk femkrydderi
- 5-6 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 4 spsk. risvin eller sake
- 800 ml hønsebouillon
- 200 g svineschnitzel
- 250 g ramen-nudler
- 2 forårsløg