
515 af 564
Poke wraps med omelet

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
360 kJ / 86 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 noriplader (tørret tang)
- 5 æg
- 100 g emmentalerost
- 10 stilke purløg
- 10 kviste persille
- 50 g babyspinat
- 4 tsk. Kikkoman Poke Sauce
- 1 tsk. solsikkeolie
Forberedelse
Skyl og snit persillen og purløgen. Skyl spinaten, og lad den dryppe af. Skær osten i skiver.
Pisk æg, urter og 2 tsk. Kikkoman Poke Sauce sammen i en skål.
Varm olien op på en 20 cm-pande. Kom æggemassen på panden, og lad den stivne lidt ved jævn varme. Tilsæt osten, og lad det stå, til omeletten er færdig.
Skær omeletten i strimler, og lad dem køle af.
Fordel omeletstrimlerne og spinaten på noripladerne, og rul dem sammen.
Skær de færdige wraps i halve eller i mindre stykker. Serveres med Kikkoman Poke Sauce og urtesalat som tilbehør.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
360 kJ / 86 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 noriplader (tørret tang)
- 5 æg
- 100 g emmentalerost
- 10 stilke purløg
- 10 kviste persille
- 50 g babyspinat
- 4 tsk. Kikkoman Poke Sauce
- 1 tsk. solsikkeolie