Poke-salat på sprøde tortillaer
Søg
Filter
Poke-salat på sprøde tortillaer
Bookmark
69 af 153

Poke-salat på sprøde tortillaer

Tilberedningstid: 35 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1473 kJ / 352 kcal

Ingredienser for 10 portioner

  • 7-8 tortillapandekager
  • Planteolie til fritering
  • 40 g tør quinoa
  • 250 g tunfisk (sashimi-kvalitet)
  • 1/2 agurk
  • 1/2 avocado
  • 5 gule dadeltomater
  • 100 ml Kikkoman Poke Sauce
  • Kørvelblade
  • Kernerne fra 1/4 granatæble

Forberedelse

Skær tortillapandekagerne ud i 30 ovale både, fritér dem i planteolie ved 160-170 °C og lad dem køle af. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Dup tunfisken tør og skær den i fine tern. Skyl agurken og skær den i fine tern. Skær avocadoen igennem, skrab frugtkødet ud og skær det i fine tern. Skyl tomaterne og skær dem i både.

Bland tunfisk, agurk, avocado, quinoa og Kikkoman Poke Bowl sauce sammen i en skål. Fordel de sprøde tortillabåde på tallerkener, anret poke-salaten på tortillaerne og læg tomaterne ovenpå. Pynt med kørvel og granatæblekerner.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 10 portioner

  • 7-8 tortillapandekager
  • Planteolie til fritering
  • 40 g tør quinoa
  • 250 g tunfisk (sashimi-kvalitet)
  • 1/2 agurk
  • 1/2 avocado
  • 5 gule dadeltomater
  • 100 ml Kikkoman Poke Sauce
  • Kørvelblade
  • Kernerne fra 1/4 granatæble