Søg
Filter
Bookmark
13 af 335

Poke-Salat

Brændværdi (pr. Portion): 209 kJ / 50 kcal

Ingredienser for 10 portioner

  • 500 g edamamebønner
  • Salt
  • 600 g blandet pluksalat
  • 20 cherrytomater
  • 10 miniagurker
  • 300 g tunfisk (sushi-kvalitet)
  • 300 g laks (sushi-kvalitet)
  • 1 stor avocado
  • 250 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 250 g kogt quinoa
  • 50 g rød kaviar (tobiko)

Forberedelse

Kog edamamebønnerne i kogende vand tilsat salt i ca. 3-5 minutter. Hæld vandet fra og pil bønnerne ud af skallerne. Skær tomaterne i halve og agurkerne i skiver.

Dup tunfisken og laksen tør og skær begge dele i mundrette stykker. Tag avocadokødet forsigtigt ud af skrællen med en ske og skær avocadoen i tern. Mariner tunfisken, laksen og avocadoternene med Poke Sauce.

Fordel salaten, tomaterne, agurken, quinoaen og edamamebønnerne portionsvis på tallerkener. Anret tunfisken, laksen og avocadoen ovenpå og pynt med kaviar.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 10 portioner

  • 500 g edamamebønner
  • Salt
  • 600 g blandet pluksalat
  • 20 cherrytomater
  • 10 miniagurker
  • 300 g tunfisk (sushi-kvalitet)
  • 300 g laks (sushi-kvalitet)
  • 1 stor avocado
  • 250 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 250 g kogt quinoa
  • 50 g rød kaviar (tobiko)