
Poke-Salat

Ingredienser for 10 portion(er)
- 500 g edamamebønner
- Salt
- 600 g blandet pluksalat
- 20 cherrytomater
- 10 miniagurker
- 300 g tunfisk (sushi-kvalitet)
- 300 g laks (sushi-kvalitet)
- 1 stor avocado
- 250 ml Kikkoman Poke Sauce
- 250 g kogt quinoa
- 50 g rød kaviar (tobiko)
Forberedelse
Kog edamamebønnerne i kogende vand tilsat salt i ca. 3-5 minutter. Hæld vandet fra og pil bønnerne ud af skallerne. Skær tomaterne i halve og agurkerne i skiver.
Dup tunfisken og laksen tør og skær begge dele i mundrette stykker. Tag avocadokødet forsigtigt ud af skrællen med en ske og skær avocadoen i tern. Mariner tunfisken, laksen og avocadoternene med Poke Sauce.
Fordel salaten, tomaterne, agurken, quinoaen og edamamebønnerne portionsvis på tallerkener. Anret tunfisken, laksen og avocadoen ovenpå og pynt med kaviar.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 10 portion(er)
- 500 g edamamebønner
- Salt
- 600 g blandet pluksalat
- 20 cherrytomater
- 10 miniagurker
- 300 g tunfisk (sushi-kvalitet)
- 300 g laks (sushi-kvalitet)
- 1 stor avocado
- 250 ml Kikkoman Poke Sauce
- 250 g kogt quinoa
- 50 g rød kaviar (tobiko)