Søg
Filter
Poke bowl med sprød kylling
Bookmark
292 af 373

Poke bowl med sprød kylling

Poke bowl med sprød kylling

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.

Skær løget i små både. Bring vand, eddike og sukker i kog og lad løgbådene simre heri i 1 minut. Sluk for varmen og lad det trække minimum 15 minutter.

Bank kyllingefileterne, så de har ensartet tykkelse (ca. 1 cm). Vend først i mel krydret med salt, peber og karry. Vend herefter i sammenpisket æg og til sidst i panko rasp. Steg 5 minutter på hver side i godt med olie. Lad kyllingefileterne hvile på fedtsugende papir og skær derefter i tynde skiver.

Blancher edamamebønnerne 1 minut. Skær spidskålen tyndt og vend i Kikkoman  poke sauce. Skær avocado i skiver. 

Anret spidskål, avocado, edamamebønner, løg og kylling på risene. Server med ekstra poke sauce og limebåde. 

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portion(er)