Poke bowl med quinoa og rejer
Søg
Filter
Poke bowl med quinoa og rejer
Bookmark
420 af 474

Poke bowl med quinoa og rejer

Poke bowl med quinoa og rejer
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1754 kJ / 419 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 250 g sukkerærter
  • 150 g grønne ærter
  • 100 g blomkål
  • 200 g kogt quinoa
  • 20 kogte rejer
  • 2 røde endivier
  • Feldsalat
  • 1/2 bdt. purløg
  • 5 kviste persille
  • 5 tsk. sesamolie
  • 5 tsk. Kikkoman Poke Sauce

Forberedelse

Blancher ærterne i kogende vand tilsat salt i 2 minutter. Hæld vandet fra, og stil ærterne til side. Pil rejerne. Skyl salaten og endivierne. Kom quinoaen i en salatskål, og tilsæt snittet purløg og persille samt 1 tsk. sesamolie. Bland det hele sammen, og fordel det i fire portionsskåle. Tilsæt derefter grøntsagerne og rejerne.

Bland Kikkoman Poke Sauce sammen med resten af sesamolien, og server blandingen som dressing. 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1754 kJ / 419 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 250 g sukkerærter
  • 150 g grønne ærter
  • 100 g blomkål
  • 200 g kogt quinoa
  • 20 kogte rejer
  • 2 røde endivier
  • Feldsalat
  • 1/2 bdt. purløg
  • 5 kviste persille
  • 5 tsk. sesamolie
  • 5 tsk. Kikkoman Poke Sauce