Søg
Filter
Pizzapinde i mexikansk stil
Bookmark
2 af 45

Pizzapinde i mexikansk stil

En rigtig sjov snackopskrift til en fest! Disse mini-pizzahjul på en pind har alle de lækre Tex-Mex-smagsoplevelser fra tomater, majs, kidneybønner og krydret ost. Børnene vil også elske at hjælpe til med at lave dem.

Pizzapinde i mexikansk stil
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3504 kJ / 834 kcal
Fedt: 26,9 g
Protein: 32,7 g
Kulhydrat: 107,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

1 pakke pizzadej (købt i butikken, på køl, ca. 400 g)
100 g cherrytomater
100 g sukkermajs (på dåse)
100 g kidneybønner (på dåse)
100 g revet ost
4 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
2 spsk. tomatpuré
Frisk kværnet peber
chilipulver eller flager
frisk eller tørret oregano, gnedet
Også: Slik- eller cocktailpinde

Forberedelse

  1. Skær tomaterne i små tern. Hak majs og kidneybønner fint. 
  2. Bland tomater, majs, kidneybønner og ost med Kikkoman sojasauce og tomatpuré og smag til med peber, chili og oregano.
  3. Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Dæk pizzadejen med grøntsags- og osteblandingen, rul den forsigtigt sammen, men stramt, og skær den i 2-3 cm tykke skiver med en skarp kniv. 
  4. Læg de runde skiver pizzadej side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i omkring 15 minutter, indtil osten er smeltet.
  5. Saml dem med slik- eller cocktailpinde og servér.

Tips:

  • Tilsæt ekstra stærk smag med rød karrypasta.
  • Afslut med frisk koriander.
  • Drys mere ost på toppen af pindene, inden de bages.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 3504 kJ / 834 kcal
Fedt: 26,9 g
Protein: 32,7 g
Kulhydrat: 107,3 g

Ingredienser for 2 portion(er)

1 pakke pizzadej (købt i butikken, på køl, ca. 400 g)
100 g cherrytomater
100 g sukkermajs (på dåse)
100 g kidneybønner (på dåse)
100 g revet ost
4 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
2 spsk. tomatpuré
Frisk kværnet peber
chilipulver eller flager
frisk eller tørret oregano, gnedet
Også: Slik- eller cocktailpinde