
Pizzapinde i mexikansk stil
En rigtig sjov snackopskrift til en fest! Disse mini-pizzahjul på en pind har alle de lækre Tex-Mex-smagsoplevelser fra tomater, majs, kidneybønner og krydret ost. Børnene vil også elske at hjælpe til med at lave dem.

Ingredienser for 2 portion(er)
1 pakke pizzadej (købt i butikken, på køl, ca. 400 g)
100 g cherrytomater
100 g sukkermajs (på dåse)
100 g kidneybønner (på dåse)
100 g revet ost
4 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
2 spsk. tomatpuré
Frisk kværnet peber
chilipulver eller flager
frisk eller tørret oregano, gnedet
Også: Slik- eller cocktailpinde
Forberedelse
- Skær tomaterne i små tern. Hak majs og kidneybønner fint.
- Bland tomater, majs, kidneybønner og ost med Kikkoman sojasauce og tomatpuré og smag til med peber, chili og oregano.
- Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Dæk pizzadejen med grøntsags- og osteblandingen, rul den forsigtigt sammen, men stramt, og skær den i 2-3 cm tykke skiver med en skarp kniv.
- Læg de runde skiver pizzadej side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i omkring 15 minutter, indtil osten er smeltet.
- Saml dem med slik- eller cocktailpinde og servér.
Tips:
- Tilsæt ekstra stærk smag med rød karrypasta.
- Afslut med frisk koriander.
- Drys mere ost på toppen af pindene, inden de bages.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 2 portion(er)
1 pakke pizzadej (købt i butikken, på køl, ca. 400 g)
100 g cherrytomater
100 g sukkermajs (på dåse)
100 g kidneybønner (på dåse)
100 g revet ost
4 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
2 spsk. tomatpuré
Frisk kværnet peber
chilipulver eller flager
frisk eller tørret oregano, gnedet
Også: Slik- eller cocktailpinde