Søg
Filter
Pizza med rødløg og kylling
Bookmark
165 af 390

Pizza med rødløg og kylling

Pizza med rødløg og kylling
Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1581 kJ / 377 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 400 g kyllingebryst
  • 2 spsk. planteolie
  • 8-10 spsk. / Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt
  • groft friskkværnet blandet peber
  • karrypulver
  • 2 stk. mozzarella (à 125 g)
  • 2 rødløg
  • 100 g tomatpuré (fra dåse)
  • sukker
  • 1 pakke færdig pizzadej (= 400 g, fra køl)
  • 60 g reven parmesan
  • 60-80 g rucola
  • 1-2 spsk. balsamicocreme

Forberedelse

Vask kyllingebrysterne, dup dem tørre, og skær dem i strimler. Bland kødet med olie, 5 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (med 43 % mindre salt), peber og karrypulver.

Svits kyllingestrimlerne kort i en teflonpande el.lign. Lad mozzarellaen dryppe af, og skær den i skiver. Skræl løgene, og skær dem i ringe. Krydr tomatpuréen med 1-2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (med 43 % mindre salt), peber og sukker. Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir, og fordel tomatsaucen på dejen. Fordel kyllingestrimlerne og løgene på tomatsaucen. Læg mozzarellaskiverne ovenpå, drys med parmesan, og bag pizzaen i ca. 20-25 minutter ved 200 °C (gasovn: trin 4, varmluftsovn 180 °C), til den er gylden. Skyl og rens rucolasalaten, riv den i mundrette stykker, og fordel den på pizzaen. Dryp med resten af sojasaucen, og server pizzaen.

Tip: Du kan også selv tilberede pizzadejen. Erstat i givet fald ca. 50 ml af væsken i dejen med Kikkoman naturligt brygget sojasauce (med 43 % mindre salt). Det giver dejen en mere aromatisk smag. 

 

Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1581 kJ / 377 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 400 g kyllingebryst
  • 2 spsk. planteolie
  • 8-10 spsk. / Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt
  • groft friskkværnet blandet peber
  • karrypulver
  • 2 stk. mozzarella (à 125 g)
  • 2 rødløg
  • 100 g tomatpuré (fra dåse)
  • sukker
  • 1 pakke færdig pizzadej (= 400 g, fra køl)
  • 60 g reven parmesan
  • 60-80 g rucola
  • 1-2 spsk. balsamicocreme