Phó gà suppe med risnudler og kylling

Samlet tid 35 min.

Ingredienser

4 Portioner

Kylling:

240 g
kyllingebryst

Bouillon:

1 
salatløg
koncentreret smør til stegning
1 liter
kødbouillon
1 
stjerneanis
1 
stang kanel
2 ½ spsk.
fiskesauce (efter smag og behag)
salt og peber

Fyld:

300 g
risnudler (båndnudler)
 ¾ bundt
koriander
2 
stilke thaibasilikum
2 
stilke mynte
1 
lille chili
1 
økologisk lime (usprøjtet)
200 g
mungbønnespirer
Næringsindhold: 1661 kJ  /  396 kcal
6 g Fedt
47 g Protein
47 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingebrystet i tynde skiver, og lad kødet marinere i Kikkoman Teriyaki Marinade i mindst 30 minutter. 

Step 2

Bouillon: Hak salatløget, brun det let i koncentreret smør, og kog gryden af med kødbouillon. Tilsæt krydderier, og lad det hele simre i ca. 30 minutter under låg. Smag evt. bouillonen til med fiskesauce, og si den gennem en finmasket si.

Step 3

Mens bouillonen koger: Læg risnudlerne i en stor skål, hæld kogende, letsaltet vand over, og lad nudlerne trække i ca. 6 minutter. Hak koriander, thaibasilikum og mynte, og snit chilien i fine ringe. Skær limefrugten i 8 både. Lad det marinerede kyllingekød dryppe af. Kom kødet i bouillonen, og lad det simre i 3 minutter, til det er mørt.

Step 4

Lad risnudlerne dryppe af i et dørslag. Anret nudlerne og mungbønnespirerne i fire suppeskåle eller på dybe tallerkener. Fordel de hakkede krydderurter og chiliringene ovenpå. Tilsæt den kogende varme bouillon. Sørg for at fordele kyllingestykkerne ligeligt. Pynt med limebåde inden servering. 

Opskrifts-ID: 107

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingebrystet i tynde skiver, og lad kødet marinere i Kikkoman Teriyaki Marinade i mindst 30 minutter. 

Bouillon: Hak salatløget, brun det let i koncentreret smør, og kog gryden af med kødbouillon. Tilsæt krydderier, og lad det hele simre i ca. 30 minutter under låg. Smag evt. bouillonen til med fiskesauce, og si den gennem en finmasket si.

Mens bouillonen koger: Læg risnudlerne i en stor skål, hæld kogende, letsaltet vand over, og lad nudlerne trække i ca. 6 minutter. Hak koriander, thaibasilikum og mynte, og snit chilien i fine ringe. Skær limefrugten i 8 både. Lad det marinerede kyllingekød dryppe af. Kom kødet i bouillonen, og lad det simre i 3 minutter, til det er mørt.

Lad risnudlerne dryppe af i et dørslag. Anret nudlerne og mungbønnespirerne i fire suppeskåle eller på dybe tallerkener. Fordel de hakkede krydderurter og chiliringene ovenpå. Tilsæt den kogende varme bouillon. Sørg for at fordele kyllingestykkerne ligeligt. Pynt med limebåde inden servering. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.