
104 af 447
Penne med champignon og sojasauce
Naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
Hovedretter
Grøntsager
Pasta
Italiensk køkken
Efterår

Samlet tid
50 min.
Tilberedningstid:
50 min.
Ingredienser for 8 portion(er)
- 700 g penne (pastarør)
- 250 g pioppinisvampe
- 500 g champignoner
- 350 g blandet hakkekød
- 250 g pølse
- 1 løg
- 3/4 kop Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
- 3/4 kop hvidvin
- 2 fed hvidløg
- Fløde efter smag
- Ekstra jomfruolivenolie
- Parmesanost til krydring
Forberedelse
- Skær et mellemstort løg i meget tynde skiver.
- Varm olie op på en pande, og brun løgene i olien.
- Tilsæt hakkekød og finthakkede pølsestykker, når løgene er gyldenbrune. Bland det hele godt sammen, og steg kødet ved jævn varme.
- Varm i mellemtiden olie op på en anden pande, og brun de pressede hvidløg i olien. Så snart hvidløget er brunt, tilsættes de grundigt rensede finthakkede svampe. Rør godt rundt, og lad svampene simre under låg ved svag varme.
- Bland halvdelen af ¾ kop hvidvin og halvdelen af ¾ kop sojasauce sammen i et glas, og hæld væden ved kødet, så snart det er gennemstegt. Bland resten af hvidvinen og sojasaucen sammen i et andet glas. Hæld væden ved svampene, og kog panden kort af under omrøring.
- Bland svampene og kødet sammen, rør rundt, og lad det hele koge op. Tilsæt fløde under omrøring. Vend det hele sammen med den kogte pasta, smag retten til, og drys med parmesan inden servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
50 min.
Tilberedningstid:
50 min.
Ingredienser for 8 portion(er)
- 700 g penne (pastarør)
- 250 g pioppinisvampe
- 500 g champignoner
- 350 g blandet hakkekød
- 250 g pølse
- 1 løg
- 3/4 kop Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
- 3/4 kop hvidvin
- 2 fed hvidløg
- Fløde efter smag
- Ekstra jomfruolivenolie
- Parmesanost til krydring