Søg
Filter
Penne med champignon og sojasauce
Bookmark
104 af 447

Penne med champignon og sojasauce

Penne med champignon og sojasauce
Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.

Ingredienser for 8 portion(er)

Forberedelse

  1. Skær et mellemstort løg i meget tynde skiver.
  2. Varm olie op på en pande, og brun løgene i olien.
  3. Tilsæt hakkekød og finthakkede pølsestykker, når løgene er gyldenbrune. Bland det hele godt sammen, og steg kødet ved jævn varme.
  4. Varm i mellemtiden olie op på en anden pande, og brun de pressede hvidløg i olien. Så snart hvidløget er brunt, tilsættes de grundigt rensede finthakkede svampe. Rør godt rundt, og lad svampene simre under låg ved svag varme.
  5. Bland halvdelen af ¾ kop hvidvin og halvdelen af ¾ kop sojasauce sammen i et glas, og hæld væden ved kødet, så snart det er gennemstegt. Bland resten af hvidvinen og sojasaucen sammen i et andet glas. Hæld væden ved svampene, og kog panden kort af under omrøring.
  6. Bland svampene og kødet sammen, rør rundt, og lad det hele koge op. Tilsæt fløde under omrøring. Vend det hele sammen med den kogte pasta, smag retten til, og drys med parmesan inden servering.
Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.

Ingredienser for 8 portion(er)