
452 af 544
Pastasalat med oliven
Naturligt brygget sojasauce
Teriyaki sauce med ristet hvidløg
Ponzu citrus sojasauce
Salater
Pasta
Vegetarisk
BBQ
Sommer

Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- 70 g pasta efter smag og behag
- En håndfuld bønnespirer/lucernespirer el.lign.
- 100 g cherrytomater
- 50 g sorte oliven uden sten
- 1/4 rødløg
- 1 rød/gul peberfrugt
- ½ squash
- Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
Dressing:
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 2 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. honning
Forberedelse
Rens peberfrugten og squashen, og skær begge dele i skiver. Rist grøntsagerne på grillen, til de er møre. Glasér squashen med Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Lad grøntsagerne køle af, og flå skindet af peberfrugten.
Kog pastaen i vand tilsat salt, hæld vandet fra, og stil pastaen til afkøling. Skær cherrytomaterne i halve, og hak løget og olivenerne.
Dressing: Rør alle ingredienserne sammen til en cremet dressing.
Kom pastaen i en skål, og tilsæt spirerne og de grillede grøntsager. Dryp med dressingen, og bland det hele godt sammen. Server salaten som tilbehør til grillet kød.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- 70 g pasta efter smag og behag
- En håndfuld bønnespirer/lucernespirer el.lign.
- 100 g cherrytomater
- 50 g sorte oliven uden sten
- 1/4 rødløg
- 1 rød/gul peberfrugt
- ½ squash
- Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
Dressing:
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 2 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. honning