
Pasta & kødsauce

Ingredienser for 4 portion(er)
- 1/2 kg hakket oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- ½ dl Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 2 gulerødder
- 2-3 stilke bladselleri
- 1-2 spsk. konc. tomatpure
- 1 spsk. oregano
- 1 dåse hakket tomat
- Friskkværnet peber
- Hakket persille
- 400 g spaghetti eller anden tørret pasta
Tilbehør: brød & revet parmesan
Forberedelse
Brun kødet i olivenolie sammen med hakket løg og hvidløg.
Tilsæt naturligt brygget sojasauce og kog helt ind. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Snit bladsellerien fint.
Kom grønsagerne ved kødet og svits endnu 2 min.
Krydr med tomatpure samt oregano, tilsæt tomat og lad saucen simre 15 min. ved lav varme. Smag til med naturligt brygget sojasauce og peber.
Kog pastaen som anvist i rigelig letsaltet vand.
Kom kødsaucen hen over pastaen, drys med persille samt parmesan og servér straks.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1/2 kg hakket oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- ½ dl Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 2 gulerødder
- 2-3 stilke bladselleri
- 1-2 spsk. konc. tomatpure
- 1 spsk. oregano
- 1 dåse hakket tomat
- Friskkværnet peber
- Hakket persille
- 400 g spaghetti eller anden tørret pasta
Tilbehør: brød & revet parmesan