Søg
Filter
Pandekager med grøntsagsfyld
Bookmark
266 af 447

Pandekager med grøntsagsfyld

Pandekager med grøntsagsfyld
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 35 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1078 kJ / 257 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 80 g spidskål
  • 20 g porre
  • 100 g champignon
  • 2 løg
  • 1 stykke ingefær (ca. 1 cm)
  • 1 tsk. hønsebouillon (instant)
  • 2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 2 spsk sukker
  • 1 knsp. kartoffelmel
  • 1 æg
  • 280 ml mælk
  • 80 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 spsk. planteolie
  • 1 tsk. smør

Forberedelse

1. Rens og skyl spidskålen og porren, og skær kålen i strimler. Rens svampene, pil løgene, og hak begge dele samt porren groft. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rør hønsebouillon, sojasauce, ½ tsk. sukker, kartoffelmel og 3 spsk. vand sammen til en krydderiblanding.

2. Pandekagedej: Pisk æg, mælk og sukker sammen. Bland mel og bagepulver sammen, og tilsæt det under omrøring. Varm 2 spsk. olie op på en pande, og sauter løg, porre og ingefær let i ca. 3 minutter. Tilsæt svampene og kålen, og lad det hele sautere videre i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderiblandingen, og lad den koge kort op. Hold fyldet varmt.

3. Bag pandekagerne portionsvis i resten af olien og smørret, og fordel grøntsagerne derpå. Rul eller klap pandekagerne sammen, anret dem på tallerkener, og pynt evt. med køkkenurter inden servering.

    Brugte produkter i denne opskrift

    Samlet tid 35 min.
    Tilberedningstid: 35 min.
    Ernæringsfakta (pr. portion) 1078 kJ / 257 kcal

    Ingredienser for 4 portion(er)

    • 80 g spidskål
    • 20 g porre
    • 100 g champignon
    • 2 løg
    • 1 stykke ingefær (ca. 1 cm)
    • 1 tsk. hønsebouillon (instant)
    • 2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
    • 2 spsk sukker
    • 1 knsp. kartoffelmel
    • 1 æg
    • 280 ml mælk
    • 80 g mel
    • 2 tsk. bagepulver
    • 3 spsk. planteolie
    • 1 tsk. smør