
Ovnbagt blomkål
Hurtig, intens, lækkert: Denne krydrede ovnbagte blomkålsopskrift kræver meget lidt arbejde, men er meget sjov at lave.

Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 blomkål
- 50 g rapsolie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. sød paprika
- 1 tsk. ahornsirup
- En knivspids cayennepeber
- 2 spsk. Kikkoman sojasauce
Forberedelse
- Skyl og tør hele blomkålshovedet. Fjern alle blade med undtagelse af enkelte unge blade.
- Marinér blomkålen i en skål med rapsolie, hvidløg, spidskommen, paprika, ahornsirup, cayennepeber og Kikkoman sojasauce.
- Læg blomkålshovedet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det ved 180 °C i ca. 15 minutter.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 blomkål
- 50 g rapsolie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. sød paprika
- 1 tsk. ahornsirup
- En knivspids cayennepeber
- 2 spsk. Kikkoman sojasauce