Søg
Filter
Ovnbagt blomkål
Bookmark
78 af 542

Ovnbagt blomkål

Hurtig, intens, lækkert: Denne krydrede ovnbagte blomkålsopskrift kræver meget lidt arbejde, men er meget sjov at lave.

Ovnbagt blomkål
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 617 kJ / 148 kcal
Fedt: 12,5 g
Protein: 4,0 g
Kulhydrat: 4,2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 blomkål 
  • 50 g rapsolie  
  • 1 fed hvidløg, finthakket 
  • ½ tsk. spidskommen 
  • 1 tsk. sød paprika
  • 1 tsk. ahornsirup
  • En knivspids cayennepeber  
  • 2 spsk. Kikkoman sojasauce

 

Forberedelse

  1. Skyl og tør hele blomkålshovedet. Fjern alle blade med undtagelse af enkelte unge blade. 
  2. Marinér blomkålen i en skål med rapsolie, hvidløg, spidskommen, paprika, ahornsirup, cayennepeber og Kikkoman sojasauce.
  3. Læg blomkålshovedet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det ved 180 °C i ca. 15 minutter.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 617 kJ / 148 kcal
Fedt: 12,5 g
Protein: 4,0 g
Kulhydrat: 4,2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 blomkål 
  • 50 g rapsolie  
  • 1 fed hvidløg, finthakket 
  • ½ tsk. spidskommen 
  • 1 tsk. sød paprika
  • 1 tsk. ahornsirup
  • En knivspids cayennepeber  
  • 2 spsk. Kikkoman sojasauce