
78 af 542
Ovnbagt blomkål
Hurtig, intens, lækkert: Denne krydrede ovnbagte blomkålsopskrift kræver meget lidt arbejde, men er meget sjov at lave.
Naturligt brygget sojasauce
Marinader, dressinger & dips
Grøntsager
Vegetarisk
Yuletide
Efterår
Vinter
Forberedelsestid < 20 min

Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Madlavningstid
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
617 kJ / 148 kcal
Fedt:
12,5 g
Protein:
4,0 g
Kulhydrat:
4,2 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 blomkål
- 50 g rapsolie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. sød paprika
- 1 tsk. ahornsirup
- En knivspids cayennepeber
- 2 spsk. Kikkoman sojasauce
Forberedelse
- Skyl og tør hele blomkålshovedet. Fjern alle blade med undtagelse af enkelte unge blade.
- Marinér blomkålen i en skål med rapsolie, hvidløg, spidskommen, paprika, ahornsirup, cayennepeber og Kikkoman sojasauce.
- Læg blomkålshovedet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det ved 180 °C i ca. 15 minutter.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Madlavningstid
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
617 kJ / 148 kcal
Fedt:
12,5 g
Protein:
4,0 g
Kulhydrat:
4,2 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 blomkål
- 50 g rapsolie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. sød paprika
- 1 tsk. ahornsirup
- En knivspids cayennepeber
- 2 spsk. Kikkoman sojasauce