
362 af 447
Oliven-sojasaucedip
Naturligt brygget sojasauce
Marinader, dressinger & dips
Grøntsager
Vegetarisk
Vegansk
Yuletide
Forberedelsestid < 20 min

Samlet tid
10 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
951 kJ / 227 kcal
Fedt:
21.1 g
Protein:
2.9 g
Kulhydrat:
6.1 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 60 g milde grønne oliven (uden sten)
- 1 spsk. citronsaft
- 6 spsk. olivenolie
- 4 spsk. æblemos
- 2 spsk. pinjekerner
- 1 tsk. sukker
- Groftkværnet peber
- 2 tsk. kapers
- Efter smag og behag: hakkede pinjekerner og oliven i skiver til pynt
Forberedelse
- Dip: Blend alle ingredienserne undtagen kapersene sammen i en kraftig blender eller foodprocessor.
- Hak kapersene fint, og vend dem i blandingen. Anret den færdige dip i en skål inden servering.
Oliven-sojasaucedippen passer bl.a. fremragende til:
- nyristet flute i tynde skiver samt oliven
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
10 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
951 kJ / 227 kcal
Fedt:
21.1 g
Protein:
2.9 g
Kulhydrat:
6.1 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 60 g milde grønne oliven (uden sten)
- 1 spsk. citronsaft
- 6 spsk. olivenolie
- 4 spsk. æblemos
- 2 spsk. pinjekerner
- 1 tsk. sukker
- Groftkværnet peber
- 2 tsk. kapers
- Efter smag og behag: hakkede pinjekerner og oliven i skiver til pynt