Søg
Filter
Oliven-sojasaucedip
Bookmark
145 af 390

Oliven-sojasaucedip

Oliven-sojasaucedip
Samlet tid 10 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 951 kJ / 227 kcal
Fedt: 21.1 g
Protein: 2.9 g
Kulhydrat: 6.1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 60 g milde grønne oliven (uden sten)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 6 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. æblemos
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 1 tsk. sukker
  • Groftkværnet peber
  • 2 tsk. kapers
  • Efter smag og behag: hakkede pinjekerner og oliven i skiver til pynt

Forberedelse

  1. Dip: Blend alle ingredienserne undtagen kapersene sammen i en kraftig blender eller foodprocessor.
  2. Hak kapersene fint, og vend dem i blandingen. Anret den færdige dip i en skål inden servering.

Oliven-sojasaucedippen passer bl.a. fremragende til:

  • nyristet flute i tynde skiver samt oliven

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 10 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 951 kJ / 227 kcal
Fedt: 21.1 g
Protein: 2.9 g
Kulhydrat: 6.1 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 60 g milde grønne oliven (uden sten)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 6 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. æblemos
  • 2 spsk. pinjekerner
  • 1 tsk. sukker
  • Groftkværnet peber
  • 2 tsk. kapers
  • Efter smag og behag: hakkede pinjekerner og oliven i skiver til pynt