
452 af 542
Oksesteak marineret i Ponzu-sauce

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 oksebøffer à 175 g
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- 1 spsk. olivenolie
- Kikkoman Teriyaki-sauce efter ønske
Grillede kartofler
- 1 kg søde kartofler
- 60 g smør
Forberedelse
Bring vand i kog i en gryde. Kom kartoflerne i vandet (med skræl) og vent, til vandet koger igen. Hæld vandet fra, dup kartoflerne tørre, skær dem i skiver, og læg dem på grillen. Grill kartoffelskiverne ved jævn varme i ca. 10 minutter, og pensl dem med smeltet smør.
Ryst Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og olivenolie sammen i en shaker. Hæld marinaden over bøfferne, og lad dem marinere i mindst 2 timer. Læg bøfferne på grillen, og grill dem, til de har den ønskede stegningsgrad. Glasér bøfferne på begge sider med din foretrukne Kikkoman Teriyaki sauce. Server bøfferne straks med de grillede søde kartofler og salat efter smag og behag.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 oksebøffer à 175 g
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- 1 spsk. olivenolie
- Kikkoman Teriyaki-sauce efter ønske
Grillede kartofler
- 1 kg søde kartofler
- 60 g smør