Oksemørbrad med rødvins-sojasauce
Søg
Filter
Oksemørbrad med rødvins-sojasauce
Bookmark
192 af 447

Oksemørbrad med rødvins-sojasauce

Oksemørbrad med rødvins-sojasauce
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2486 kJ / 594 kcal
Fedt: 31.8 g
Protein: 2.9 g
Kulhydrat: 13.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Skær porren i meget tynde skiver, og drys med kartoffelmel. Varm solsikkeolie op i en gryde, og fritér porrestrimlerne heri, til de er sprøde. Skær oksemørbraden i 2,5 cm tykke skiver, og krydr kødet ganske let med salt og peber.

Varm olie op på en pande, og steg kødet på begge sider (så det stadig er rødt og „blodigt“ indeni). Tag kødet op af panden, dæk det til med stanniol, og hold det varmt. Fjern det overskydende stegefedt fra panden. Tilsæt rødvin og sukker, og lad det koge ind til ca. 1/3 af mængden. Tilsæt naturligt brygget sojasauce, og lad saucen koge op igen.

Læg det stegte kød tilbage på panden, og varm det kort op.

Skær kødet i 3-4 mm tynde skiver på skrå. Anret kødskiverne på en tallerken med tilbehør efter eget valg (stegte grøntsager, pommes frites osv.). Kog resten af saucen ind på panden, og bland smørret i. Hæld saucen over kødskiverne. Drys til sidst med de friterede porrestrimler.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2486 kJ / 594 kcal
Fedt: 31.8 g
Protein: 2.9 g
Kulhydrat: 13.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)