Okonomiyaki ”japansk madpandekage”' vegetarisk
Søg
Filter
Okonomiyaki ”japansk madpandekage”' vegetarisk
Bookmark
54 af 326

Okonomiyaki ”japansk madpandekage”' vegetarisk

Tilberedningstid: 30 min.
Brændværdi (pr. Portion): 2443 kJ / 584 kcal

Ingredienser for 2 portioner

Vegetarisk okonomiyaki-sauce:

  • 3 spsk. ketchup
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 spsk. blåbærsyltetøj
  • Hhv. 1 nip salt, muskat og peber
  • 100 g spidskål
  • 50 g squash
  • ¼ rød peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk. majs (fra dåse)
  • 2 spsk. planteolie
  • 2 spsk. ristede løg
  • 2-3 strå purløg

 

Dej:

Forberedelse

  1. Vegetarisk okonomiyaki-sauce: Kom alle ingredienserne til saucen i en skål, og rør dem sammen til en glat sauce med en håndmixer. 
  2. Rens spidskålen, squashen og peberfrugten, skær dem i ca. 3 cm lange strimler, og skyl dem. Rens forårsløgene, skær dem i 2-3 mm tynde ringe, og skyl dem.
  3. Dej: Blend tofuen med en håndmixer. Tilsæt grøntsagsbouillonpulver og kartoffelmel, og rør det hele godt sammen. Bland de snittede grøntsager og majsen i dejen. 
  4. Varm 1 spsk. olie op på en stor pande (min. 32 cm diameter). Kom halvdelen af dejblandingen på panden – sørg for, at grøntsagerne er jævnt fordelt – og form dejen til en rund pandekage med en diameter på ca. 15-18 cm. Drys med 1 spsk. ristede løg, og steg i 2-3 minutter ved jævn varme. 
  5. Vend pandekagen forsigtigt med en bred paletkniv, og steg videre på den anden side i 2-3 minutter (skru lidt ned for varmen). Lav endnu to pandekager efter samme fremgangsmåde. Skyl purløget, dup det tørt, og snit det i fine ringe.
  6. Anret de færdige okonomiyaki med grøntsagssiden opad på hver deres tallerken, og pensl pandekagerne med den vegetariske okonomiyaki-sauce. Drys med purløg inden servering. 

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 2 portioner

Vegetarisk okonomiyaki-sauce:

  • 3 spsk. ketchup
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 spsk. blåbærsyltetøj
  • Hhv. 1 nip salt, muskat og peber
  • 100 g spidskål
  • 50 g squash
  • ¼ rød peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk. majs (fra dåse)
  • 2 spsk. planteolie
  • 2 spsk. ristede løg
  • 2-3 strå purløg

 

Dej: